Sentralstøvsuger

Sentralstøvsuger

Enervent sentralstovsuger S5000Hvorfor anskaffe en sentralstøvsuger?
Ordinære støvsugere fjerner kun de største støvpartiklene fra luften, mens det farlige mikrostøvet blir igjen i boligen. Med sentralstøvsuger blåses alle støvpartikler ut av boligen. Enkelt vedlikehold som betsår stort sett av å rengjøre eller skifte filter i maskinen. Hyppighet avhenger av bruk.

Sentralstøvsuger er praktisk
Du slipper å slepe en tung støvsugeren rundt i boligen, samtidig som du slipper støyen. De beste sentralstøvsugerne har også langt bedre effekt enn ordinære støvsugere. Vi har valgt å samarbeide med Europas største produsent av sentralstøvsugere (Allaway OY i Finand) til å produsere våre sentralstøvsugere. Kvalitet er viktig. Ener sentralstøvsugere er blant de kraftigste på markedet. Samtidig er de markedets mest stillegående.

Når du skal velge støvsuger er det viktig å se på kvaliteten på motor, rør, veggfeste og støvsamler. Eners sentralstøvsugere er ikke billigst på markedet, men vi vet at vårt produkt er det beste. Kvalitet varer lengre!

Vårt ventilasjonsfirma har lang erfaring som forhandler av sentralstøvsuger. Vi holder til i Oslo og betjener både private og næringsliv over hele Østlandet.

Kontakt oss for mer informasjon om sentralstøvsugere.

Eller klikk på bildet under for tips om valg av sentralstøvsuger!

Ener Sentralstøvsuger - Klikk for tips om valg