Ventilasjonsprodukter

Alle typer ventilasjonsprodukter

Vi tilbyr alle typer ventilasjonsprodukter og benytter oss av mange ulike kvalitetsprodusenter. Dette gjør at vi kan prosjektere og levere et system som er optimalt tilpasset ditt behov.

Les mer om:

Anlegg for varmegjenvinning

Anlegg for varmegjenvinning Enervent-systemet er et så effektivt anlegg for ventilasjon og varmegjenvinning at du kan lufte huset uten annet strømforbruk enn til viftene. Strømsparing og miljøhensyn er gode grunner til å bytte ut et energisløsende avtrekksystem.

Les mer

Sentralstøvsuger

Sentralstøvsuger er en rimelig og god investering i bedre helse. Det er ingen tilfeldighet at Astma- og allergiforbundet anbefaler sentralstøvsugere. Les mer om våre sentralstøvsugere her.

Les mer

Installasjon av varmepumper

Ute etter varmepumpe for bolig eller næringslokale? Betal for en kilowatt strøm og få tre tilbake! En varmepumpe utnytter energien i uteluften til å produsere varme inne. Her finner du informasjon som setter deg i stand til å foreta riktig valg.

Les mer

Kjøkkenhetter for bedre avtrekk

Kjøkkenhetter for bedre avtrekk Utgangspunktet vårt for valg av kjøkkenhetter er alltid å skape en effektiv og så støyfri som mulig utsuging, men derfra skal det være plass til utfoldelse. Derfor legger vi vekt på allsidighet og individuelle løsninger.

Les mer

Prosjektering og levering av anlegg for aircondition

Prosjektering og levering av anlegg for aircondition Vi prosjekterer og leverer anlegg for aircondition beregnet på bolig, butikker, kontorer, industrilokaler og andre til kunder over hele Østlandet.

Les mer

Spare strøm? Velg riktig varmepumpe

Visste du at ved rett valg av varmepumpe så sparer du store strømutgifter? Problemet er bare at det finnes mange dårlige systemer. Da kan det fort koste mer enn det smaker. Her finner du informasjon som setter deg i stand til å foreta riktig valg av varmepumpe. Spare strøm? Velg riktig varmepumpe! Viktige tips for […]

Les mer