Boligventilasjon

Boligventilasjon er først og fremst en investering i helse, men er også økonomisk lønnsomt.

Boligventilasjon

Alt innen ventilasjon!

Når det kommer til boligventilasjon så er vi eksperter. Lang erfaring og ulike kvalitetsprodusenter gjør at vi kan sette sammen den optimale ventilasjonløsningen for din bolig.

Send oss en melding og be om tilbud så avtaler vi veien videre og eventuelt befaring. Deretter får du et tilbud med en pris tilpasset ditt budsjett og behov.

Sikre boligen et godt inneklima

Vi oppholder oss 70 til 90 prosent av tiden innendørs. I tillegg ligger Norge på verdenstoppen når det gjelder astma og allergier.

Kaldt klima kombinert med tette boliger og dårlig ventilasjon gjør oss spesielt utsatt. Derfor er riktig løsning for boligventilasjon og et godt inneklima helt essensielt for helsen.

Markedsområder

Våre markedsområder for ventilasjonsløsninger omfatter Oslo, Asker og Bærum, Lillestrøm, Gardermoen og omkringliggende områder.
Vi utfører også oppdrag i Buskerud, Vestfold og Telemark hvor vi har egen avdeling

Uansett problem kan vi hjelpe deg å finne riktig type system for balansert ventilasjon.


Brosjyrer for boligventilasjon:

Ulike systemer og tjenester innenfor ventilasjon:

Les mer om:

Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon, bra for helsen og god ENØK

Balansert ventilasjon, bra for helsen og god ENØK Med balansert ventilasjon får du et bedre inneklima og luftmengden i de enkelte rom kan bestemmes. Friskluft varmes opp og tilføres boligen i samme mengde som luften som trekkes ut, og luften skiftes ut kontinuerlig.

Les mer

Avtrekksventilasjon – Mekanisk undertrykksventilasjon

Avtrekksventilasjon – Mekanisk undertrykksventilasjon Avtrekksventilasjon en en form for mekanisk eller naturlig ventilasjon basert på undertrykk som tilfører frisk luft utenfra. Avtrekksventilasjon er mye brukt på kjøkken, bad og våtrom.

Les mer

Kanalrens - Rensing og rengjøring av ventilasjonsanlegg

Kanalrens – Rensing og rengjøring av ventilasjonsanlegg

Over tid blir ventilasjonsanlegg og ventilasjonskanaler fulle av skitt og støv. Dette påvirker etter hvert luftkavliteten og inneklimaet. Da er en kanalrens og service løsningen.

Les mer